Nutriční hodnoty (Zapečená makrela s paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 306 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 49,13 g |
– nasycené | 28,94 g |
– nenasycené | 16,11 g |
–– mononenasycené | 14,22 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 53,88 g |
– cukry | 14,58 g |
––– laktóza | 9,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g opečené nebo uzené makrely | ||
250 g 250 g brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 zelená pálivá paprika | Paprika zelená čerstvá | |
4 4 jarní cibulky – pouze bílou část | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 soudkové rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 špetky 2 špetky oregana | Oregano sušené | |
1 špetku 1 špetku bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 špetka 1 špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
3 špetky 3 špetky soli | Sůl mořská | 3 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
40 g 40 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 40 g |