Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená makrela s paprikou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 306 kJ /
790 kcal
Bílkoviny29,89 g
– z toho živočišné bílkoviny24,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,54 g
Tuky49,13 g
– nasycené28,94 g
– nenasycené16,11 g
–– mononenasycené14,22 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,30 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,01 g
Sacharidy53,88 g
– cukry14,58 g
––– laktóza9,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g opečené nebo uzené makrely
250 g 250 g brambor Brambor zimní 250 g
1 1 zelená pálivá paprika Paprika zelená čerstvá
4 4 jarní cibulky – pouze bílou část Cibulka jarní čerstvá
1 1 soudkové rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 špetky 2 špetky oregana Oregano sušené
1 špetku 1 špetku bazalky Bazalka čerstvá
1 špetka 1 špetka mletého kmínu Kmín mletý
3 špetky 3 špetky soli Sůl mořská 3 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
40 g 40 g goudy Gouda 45% t. v s. 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.