Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový mls)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 637 kJ /
3 737 kcal
Bílkoviny61,42 g
– z toho živočišné bílkoviny51,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,08 g
Tuky172,20 g
– nasycené99,51 g
– nenasycené62,34 g
–– mononenasycené55,01 g
–– polynenasycené7,33 g
––– omega 30,75 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 555 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy420,57 g
– cukry362,08 g
––– laktóza38,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1/2 KL 1/2 KL kypřícího prášku Kypřící prášek 2.5 g
2 PL 2 PL horké vody (ne vařící) Voda 36 ml
125 g 125 g zralých a voňavých jahod Jahody čerstvé 125 g
80 g 80 g cukr krupice Cukr bílý 80 g
2 - 3 plátky 2 - 3 plátky želatiny Želatina vepřová
3/4 l 3/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
3 3 pudinky Puding v prášku
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 lžíci 1 lžíci másla dát do mléka uvařit Máslo kravské 10 g
15 dkg 15 dkg másla Máslo kravské 150 g
6 lžic 6 lžic rumu Rum 102 ml
trochu trochu rumu (na pokropení korpusu) Rum
zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.