Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslové řezy s mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 200 kJ /
3 872 kcal
Bílkoviny88,06 g
– z toho živočišné bílkoviny38,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,70 g
Tuky123,72 g
– nasycené26,54 g
– nenasycené91,51 g
–– mononenasycené62,50 g
–– polynenasycené29,01 g
––– omega 36,41 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 646 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy587,15 g
– cukry313,25 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml podmáslí Podmáslí 500 g
75 ml 75 ml oleje Olej řepkový 75 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
230 g 230 g cukru krupice Cukr bílý 230 g
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 1 rovná lžíce sody Jedlá soda
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 mascarpone Mascarpone
1 1 šlehačka 40% (nebo 33% se ztužovačem) Šlehačka 40%
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka (i více, podle chuti) Cukr bílý 25 g
1 lžičku 1 lžičku vanilkového cukru s pravou vanilkou od Kotanyi Cukr vanilkový 5 g
višňový džem (nebo čerstvé ovoce) Džem višňový
30 g 30 g nastrouhané tmavé čokolády Čokoláda hořká 40% 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.