Nutriční hodnoty (Podmáslové řezy s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 200 kJ / 3 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,70 g |
Tuky | 123,72 g |
– nasycené | 26,54 g |
– nenasycené | 91,51 g |
–– mononenasycené | 62,50 g |
–– polynenasycené | 29,01 g |
––– omega 3 | 6,41 g |
Vláknina | 28,80 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 587,15 g |
– cukry | 313,25 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml podmáslí | Podmáslí | 500 g |
75 ml 75 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
230 g 230 g cukru krupice | Cukr bílý | 230 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 rovná lžíce sody | Jedlá soda | |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
1 1 šlehačka 40% (nebo 33% se ztužovačem) | Šlehačka 40% | |
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka (i více, podle chuti) | Cukr bílý | 25 g |
1 lžičku 1 lžičku vanilkového cukru s pravou vanilkou od Kotanyi | Cukr vanilkový | 5 g |
višňový džem (nebo čerstvé ovoce) | Džem višňový | |
30 g 30 g nastrouhané tmavé čokolády | Čokoláda hořká 40% | 30 g |