Nutriční hodnoty (Vepřový řízek madeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 294 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 69,00 g |
– nasycené | 25,44 g |
– nenasycené | 41,62 g |
–– mononenasycené | 31,72 g |
–– polynenasycené | 9,90 g |
––– omega 3 | 2,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 6,27 g |
– cukry | 6,27 g |
––– laktóza | 6,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kusy 4 kusy vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
80 g 80 g nivy | Niva 50% t. v s. | 80 g |
80 g 80 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 špetky 2 špetky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
podle chuti sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje na vymazání plechu | Olej řepkový | 11 ml |