Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kuře s citronem a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 020 kJ /
244 kcal
Bílkoviny3,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,73 g
Tuky17,78 g
– nasycené11,19 g
– nenasycené6,13 g
–– mononenasycené5,32 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,11 g
Vláknina8,01 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy15,72 g
– cukry2,20 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 horní kuřecí stehna Kuřecí stehenní řízky
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1/2 1/2 citronu – (nakrájíme na plátky a přepůlíme) Citrón čerstvý 45 g
2 lžičky 2 lžičky kapar Kapary 10 g
4 stroužky 4 stroužky česneku – prolisujeme Česnek čerstvý 28 g
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku Česnek sušený 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 100 ml
jarní cibulka – pouze nať Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.