Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie1 278 kJ /
305 kcal
Bílkoviny9,79 g
– z toho živočišné bílkoviny1,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,43 g
Tuky2,93 g
– nasycené1,47 g
– nenasycené1,15 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,02 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 521 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy52,72 g
– cukry10,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 - 5 4 - 5 brambor (dle velikosti) Brambor zimní 225 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
červená paprika Paprika červená čerstvá
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
petrželová nať Petržel nať čerstvá
1 kostka 1 kostka bujónu ( není nutný) Bujón hovězí 10 g
těstoviny (suchárky nebo opečený chléb) Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.