Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový salát s vejci a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 624 kJ /
627 kcal
Bílkoviny63,65 g
– z toho živočišné bílkoviny58,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,80 g
Tuky34,28 g
– nasycené12,33 g
– nenasycené14,39 g
–– mononenasycené11,65 g
–– polynenasycené2,74 g
––– omega 30,42 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 881 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy13,62 g
– cukry8,92 g
––– laktóza3,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g květáku Květák čerstvý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
130 g 130 g kuřecího masa - prsní, nebo stehenní řízky Kuře prso 130 g
90 g 90 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 90 ml
2 2 polévkové lžíce majonézy Majonéza
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička worcestru Worcestrová omáčka 5 ml
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.