Nutriční hodnoty (Květákový salát s vejci a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 624 kJ / 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 34,28 g |
– nasycené | 12,33 g |
– nenasycené | 14,39 g |
–– mononenasycené | 11,65 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 13,62 g |
– cukry | 8,92 g |
––– laktóza | 3,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
130 g 130 g kuřecího masa - prsní, nebo stehenní řízky | Kuře prso | 130 g |
90 g 90 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 90 ml |
2 2 polévkové lžíce majonézy | Majonéza | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička worcestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |