Nutriční hodnoty (Kapr- Kapřík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 254 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,40 g |
– cukry | 6,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
čerstvý kapr | Kapr | |
koření Kapřík nebo Dědkův kapr-od Samuela | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 žampiony, nemusí být | ||
1/4 1/4 pórku, nemusí být | ||
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |