Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr- Kapřík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie254 kJ /
61 kcal
Bílkoviny1,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,92 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,16 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,40 g
– cukry6,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
čerstvý kapr Kapr
koření Kapřík nebo Dědkův kapr-od Samuela Provensálské koření
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 žampiony, nemusí být
1/4 1/4 pórku, nemusí být
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.