Nutriční hodnoty (Kuřecí řízek s citronem a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
Tuky | 18,12 g |
– nasycené | 11,23 g |
– nenasycené | 6,11 g |
–– mononenasycené | 5,33 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,77 g |
– cukry | 7,51 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehenní řízky (cca 300 g) | Kuřecí stehenní řízky | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 menší červená cibule – jemně nakrájená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 citron – polovinu použijeme na šťávu, polovinu částečně na ozdobu a dochucení | Citrón čerstvý | 90 g |
hrst hrst čerstvého kopru (v nouzi sáhneme i po sušených výhoncích) | Kopr nať čerstvý | |
125 ml 125 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |