Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka se zastřeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 274 kJ /
304 kcal
Bílkoviny22,36 g
– z toho živočišné bílkoviny22,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky21,79 g
– nasycené7,64 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené6,27 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,39 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy4,73 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l kuřecího vývaru – domácí je nejlepší Vývar kuřecí 1000 ml
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 kuřecí prsní řízek – uvařený a natrhaný na kousky Kuře prso
2 2 žampiony Žampion čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hrst hrst listového špenátu Špenát čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.