Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka se zastřeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 274 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 21,79 g |
– nasycené | 7,64 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 6,27 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 4,73 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l kuřecího vývaru – domácí je nejlepší | Vývar kuřecí | 1000 ml |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 kuřecí prsní řízek – uvařený a natrhaný na kousky | Kuře prso | |
2 2 žampiony | Žampion čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hrst hrst listového špenátu | Špenát čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená |