Nutriční hodnoty (Jablečný bezlepkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 175 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 84,07 g |
– nasycené | 35,43 g |
– nenasycené | 45,94 g |
–– mononenasycené | 16,46 g |
–– polynenasycené | 29,48 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 152,20 g |
– cukry | 71,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g bezlepkového listového těsta | Listové těsto | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička slunečnicového oleje na potření | Olej slunečnicový | 5 ml |
skořice mletá (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
kukuřičný škrob na podsypání válu | Škrob kukuřičný |