Nutriční hodnoty (Bůček momofuku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 284 kJ / 3 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 297,00 g |
– nasycené | 77,30 g |
– nenasycené | 156,50 g |
–– mononenasycené | 127,70 g |
–– polynenasycené | 28,80 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 24,59 g |
Sůl | 61,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
– cukry | 100,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti a kůže | Vepřový bok | 1000 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce soli | Sůl mořská | 60 g |