Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček momofuku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 284 kJ /
3 653 kcal
Bílkoviny145,00 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky297,00 g
– nasycené77,30 g
– nenasycené156,50 g
–– mononenasycené127,70 g
–– polynenasycené28,80 g
––– omega 31,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 24,59 g
Sůl61,00 g
Sacharidy100,00 g
– cukry100,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku bez kosti a kůže Vepřový bok 1000 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
4 lžíce 4 lžíce soli Sůl mořská 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.