Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie538 kJ /
129 kcal
Bílkoviny0,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky1,64 g
– nasycené1,06 g
– nenasycené0,56 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,52 g
– cukry0,62 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g srnčích steaků
koření Divočina Nové koření mleté
1,5 dcl 1,5 dcl červeného vína Víno červené suché 150 ml
2 2 cm plátek másla Máslo kravské 2 g
brambory Brambor zimní
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
3 3 velké jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.