Nutriční hodnoty (Žemličky z Melty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 580 kJ / 2 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,90 g |
Tuky | 38,90 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 30,77 g |
–– mononenasycené | 17,65 g |
–– polynenasycené | 13,12 g |
––– omega 3 | 2,56 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 521,20 g |
– cukry | 30,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g uvařené a scezené Melty | Káva čekanková mletá | 300 g |
25 g 25 g oleje | Olej řepkový | 25 ml |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
50 g 50 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
400-420 g 400-420 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 410 g |
lžíce lžíce mletého lněného semínka | Lněná semínka | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
lněné semínko na posyp | Lněná semínka |