Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 096 kJ /
3 369 kcal
Bílkoviny68,96 g
– z toho živočišné bílkoviny26,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,40 g
Tuky79,80 g
– nasycené11,16 g
– nenasycené59,96 g
–– mononenasycené41,65 g
–– polynenasycené18,31 g
––– omega 34,75 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 535 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy579,95 g
– cukry280,95 g
––– laktóza11,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 ml 400 ml polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
200 ml 200 ml krystalového cukru Cukr bílý 200 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce bíleho jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 45 ml
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru Cukr vanilkový 5 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.