Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 096 kJ / 3 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,40 g |
Tuky | 79,80 g |
– nasycené | 11,16 g |
– nenasycené | 59,96 g |
–– mononenasycené | 41,65 g |
–– polynenasycené | 18,31 g |
––– omega 3 | 4,75 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 535 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 579,95 g |
– cukry | 280,95 g |
––– laktóza | 11,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 ml 200 ml krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce bíleho jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý |