Nutriční hodnoty (Koláč s rebarborou a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 607 kJ / 4 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,75 g |
Tuky | 259,07 g |
– nasycené | 149,79 g |
– nenasycené | 94,04 g |
–– mononenasycené | 82,15 g |
–– polynenasycené | 11,89 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 555,75 g |
– cukry | 271,30 g |
––– laktóza | 5,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
150 g 150 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 150 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce smetany (nebo jogurtu) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
trocha trocha vanilkového pudinku | Puding v prášku | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
skořice | Skořice ceylonská |