Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Japonský rýžový hrnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 886 kJ /
451 kcal
Bílkoviny60,17 g
– z toho živočišné bílkoviny58,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,92 g
Tuky19,06 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené16,11 g
–– mononenasycené11,35 g
–– polynenasycené4,77 g
––– omega 31,83 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,55 g
Sacharidy9,60 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích prsíček (krůtích prsíček) Kuře prso 250 g
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
kousek kousek zázvoru (1 cm) Zázvor sušený
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
2 PL 2 PL sójové omáčky Tamari Sójová omáčka Tamari 30 ml
4 lžíce 4 lžíce pomerančového džusu nebo šťávy Džus pomerančový 60 ml
2 špetky 2 špetky cukru Cukr bílý
rýže jako příloha Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.