Nutriční hodnoty (Japonský rýžový hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 886 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g |
Tuky | 19,06 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 16,11 g |
–– mononenasycené | 11,35 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 9,60 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecích prsíček (krůtích prsíček) | Kuře prso | 250 g |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek zázvoru (1 cm) | Zázvor sušený | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
2 PL 2 PL sójové omáčky Tamari | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
4 lžíce 4 lžíce pomerančového džusu nebo šťávy | Džus pomerančový | 60 ml |
2 špetky 2 špetky cukru | Cukr bílý | |
rýže jako příloha | Rýže bílá |