Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr pečený na saturejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie713 kJ /
171 kcal
Bílkoviny10,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,08 g
Tuky0,81 g
– nasycené0,58 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,30 g
– cukry6,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapr Kapr
1-2 1-2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
250 g 250 g tmavých žampiónů Žampion čerstvý 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
koření na ryby Grilovací koření
saturejka Saturejka sušená
hladká mouka na obal Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.