Nutriční hodnoty (Kapr pečený na saturejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 713 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 0,81 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 6,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapr | Kapr | |
1-2 1-2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
250 g 250 g tmavých žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření na ryby | Grilovací koření | |
saturejka | Saturejka sušená | |
hladká mouka na obal | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |