Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová kýta s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 963 kJ / 1 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 201,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 55,60 g |
– nasycené | 24,70 g |
– nenasycené | 25,16 g |
–– mononenasycené | 20,30 g |
–– polynenasycené | 4,86 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 8,60 g |
Sacharidy | 27,60 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
boloňská omáčka | ||
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |