Nutriční hodnoty (Kuřátko na víně s žampiony a květákovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 886 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
Tuky | 35,18 g |
– nasycené | 10,55 g |
– nenasycené | 23,92 g |
–– mononenasycené | 19,91 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 5,87 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 29,86 g |
– cukry | 20,45 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 žampiony – použijeme jen kloboučky | Žampion čerstvý | |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 15 g |
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
350-400 g 350-400 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 375 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžičky 2 lžičky italské bylinkové směsi | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 zelená paprika – možné vynechat | Paprika zelená čerstvá | |
listová petržel | Petržel kořenová čerstvá |