Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřátko na víně s žampiony a květákovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 886 kJ /
929 kcal
Bílkoviny90,49 g
– z toho živočišné bílkoviny88,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,55 g
Tuky35,18 g
– nasycené10,55 g
– nenasycené23,92 g
–– mononenasycené19,91 g
–– polynenasycené4,01 g
––– omega 30,86 g
Vláknina5,87 g
Cholesterol 232 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy29,86 g
– cukry20,45 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 žampiony – použijeme jen kloboučky Žampion čerstvý
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
300 ml 300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal Cukr bílý 15 g
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku Česnek sušený 5 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
350-400 g 350-400 g kuřecích prsních řízků Kuře prso 375 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžičky 2 lžičky italské bylinkové směsi Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 zelená paprika – možné vynechat Paprika zelená čerstvá
listová petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.