Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninovo-kuřecí pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 168 kJ /
1 235 kcal
Bílkoviny179,70 g
– z toho živočišné bílkoviny173,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky47,54 g
– nasycené23,06 g
– nenasycené19,10 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené3,59 g
––– omega 31,54 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 898 mg
Sodík 501 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy19,53 g
– cukry8,69 g
––– laktóza3,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky Kuře prso 700 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
koření Adamova žebra (s mletou paprikou) Grilovací koření
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
1/4 hlávky 1/4 hlávky květáku Květák čerstvý 175 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
5-6 5-6 velkých žampiónů Žampion čerstvý
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
kořenící směs k přípravě zeleniny Mrkev čerstvá
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.