Nutriční hodnoty (Zeleninovo-kuřecí pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 168 kJ / 1 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 173,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 47,54 g |
– nasycené | 23,06 g |
– nenasycené | 19,10 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 3,59 g |
––– omega 3 | 1,54 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 898 mg |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 19,53 g |
– cukry | 8,69 g |
––– laktóza | 3,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
koření Adamova žebra (s mletou paprikou) | Grilovací koření | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/4 hlávky 1/4 hlávky květáku | Květák čerstvý | 175 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
5-6 5-6 velkých žampiónů | Žampion čerstvý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
kořenící směs k přípravě zeleniny | Mrkev čerstvá | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá |