Nutriční hodnoty (Skorořecký kuřecí salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 780 kJ / 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 35,63 g |
– nasycené | 11,39 g |
– nenasycené | 23,45 g |
–– mononenasycené | 19,84 g |
–– polynenasycené | 3,61 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 7,02 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,31 g |
Sacharidy | 20,75 g |
– cukry | 15,93 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g kuřecího prsního řízku | Kuře prso | 220 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
4 lžičky 4 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 20 ml |
3 lžičky 3 lžičky sherry octa nebo červeného vinného octa | ||
60 g 60 g sýra feta nebo balkánský sýr | Sýr feta | 60 g |
čerstvé lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá | |
salát – římský nebo ledový | Salát hlávkový čerstvý | |
16 16 černých oliv | Olivy čerstvé zralé |