Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skorořecký kuřecí salát s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 780 kJ /
664 kcal
Bílkoviny62,85 g
– z toho živočišné bílkoviny60,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,59 g
Tuky35,63 g
– nasycené11,39 g
– nenasycené23,45 g
–– mononenasycené19,84 g
–– polynenasycené3,61 g
––– omega 30,53 g
Vláknina7,02 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,31 g
Sacharidy20,75 g
– cukry15,93 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g kuřecího prsního řízku Kuře prso 220 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
4 lžičky 4 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 20 ml
3 lžičky 3 lžičky sherry octa nebo červeného vinného octa
60 g 60 g sýra feta nebo balkánský sýr Sýr feta 60 g
čerstvé lístky lístky máty Máta peprná list čerstvá
salát – římský nebo ledový Salát hlávkový čerstvý
16 16 černých oliv Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.