Nutriční hodnoty (Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 6 878 kJ / 1 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 218,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
Tuky | 56,21 g |
– nasycené | 12,08 g |
– nenasycené | 31,70 g |
–– mononenasycené | 26,17 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 715 mg |
Sodík | 972 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 40,80 g |
– cukry | 18,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000-1200 g 1000-1200 g vepřové plece | Vepřová plec | 1100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrst 1 hrst sušené cibule | Cibule sušená | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
300 ml 300 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
brambory (menší, celé) | Brambor zimní | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |