Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie6 878 kJ /
1 644 kcal
Bílkoviny225,18 g
– z toho živočišné bílkoviny218,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky56,21 g
– nasycené12,08 g
– nenasycené31,70 g
–– mononenasycené26,17 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 30,82 g
Vláknina11,75 g
Cholesterol 715 mg
Sodík 972 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy40,80 g
– cukry18,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000-1200 g 1000-1200 g vepřové plece Vepřová plec 1100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst sušené cibule Cibule sušená
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
300 ml 300 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 300 ml
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sádlo Sádlo vepřové
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
brambory (menší, celé) Brambor zimní
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.