Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 665 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,62 g |
Tuky | 89,92 g |
– nasycené | 55,66 g |
– nenasycené | 31,52 g |
–– mononenasycené | 25,63 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 35,36 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 148,35 g |
– cukry | 21,13 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
600 g 600 g nových brambor | Brambor raný | 600 g |
400 g 400 g zelených mražených fazolek | Fazolky mražené | 400 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl na dochucení | Sůl mořská | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |