Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 665 kJ /
1 593 kcal
Bílkoviny31,87 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,62 g
Tuky89,92 g
– nasycené55,66 g
– nenasycené31,52 g
–– mononenasycené25,63 g
–– polynenasycené5,90 g
––– omega 30,75 g
Vláknina35,36 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy148,35 g
– cukry21,13 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky z vepřové kýty Vepřová kýta
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
600 g 600 g nových brambor Brambor raný 600 g
400 g 400 g zelených mražených fazolek Fazolky mražené 400 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl na dochucení Sůl mořská
máslo na vymazání pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.