Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chorvatská blitva (krumpir i blitva))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 675 kJ /
400 kcal
Bílkoviny5,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,82 g
Tuky21,32 g
– nasycené2,94 g
– nenasycené18,12 g
–– mononenasycené15,65 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,04 g
Vláknina10,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,94 g
– cukry6,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory předem uvařené ve slupce a oloupané Brambor zimní 200 g
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
velká hrst mladých mangoldových listů listů Mangold
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.