Nutriční hodnoty (Chorvatská blitva (krumpir i blitva))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 675 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
Tuky | 21,32 g |
– nasycené | 2,94 g |
– nenasycené | 18,12 g |
–– mononenasycené | 15,65 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 10,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,94 g |
– cukry | 6,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory předem uvařené ve slupce a oloupané | Brambor zimní | 200 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
velká hrst mladých mangoldových listů listů | Mangold | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |