Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 265 kJ /
541 kcal
Bílkoviny23,25 g
– z toho živočišné bílkoviny21,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky44,85 g
– nasycené11,66 g
– nenasycené23,69 g
–– mononenasycené19,19 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,30 g
Sacharidy9,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí srdce Srdce hovězí
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
půlka menšího celeru i s listy Celer bulva čerstvá
cibule Cibule čerstvá
150 g 150 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 150 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
polohrubá mouka na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.