Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 265 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 44,85 g |
– nasycené | 11,66 g |
– nenasycené | 23,69 g |
–– mononenasycené | 19,19 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hovězí srdce | Srdce hovězí | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
půlka menšího celeru i s listy | Celer bulva čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
150 g 150 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
polohrubá mouka na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá |