Nutriční hodnoty (Bulgur i jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 406 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,11 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 16,45 g |
– cukry | 7,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 hrsti 2-3 hrsti pšeničného bulguru | Pšeničný bulgur | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička kurkumy nebo kari | Kurkuma mletá | 5 g |
horký vývar (nebo z kostky) | Vývar hovězí | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 žampiony | Žampion čerstvý | |
kousek kousek čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
3 3 cherry rajčata | Rajčata cherry | 90 g |
5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
(Poměr bulguru k tekutinám je 1:2. A dle potřeby ještě v průběhu vaření přidáme.) | Pšeničný bulgur |