Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur i jako příloha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie406 kJ /
97 kcal
Bílkoviny3,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,11 g
Tuky0,52 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy16,45 g
– cukry7,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 hrsti 2-3 hrsti pšeničného bulguru Pšeničný bulgur
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička kurkumy nebo kari Kurkuma mletá 5 g
horký vývar (nebo z kostky) Vývar hovězí
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 žampiony Žampion čerstvý
kousek kousek čerstvé papriky Paprika červená čerstvá
3 3 cherry rajčata Rajčata cherry 90 g
5 cm 5 cm pórku Pórek čerstvý
zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská
(Poměr bulguru k tekutinám je 1:2. A dle potřeby ještě v průběhu vaření přidáme.) Pšeničný bulgur

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.