Nutriční hodnoty (Ovarové koleno s pikantním zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 593 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,04 g |
Tuky | 12,99 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 10,88 g |
–– mononenasycené | 7,12 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 24,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,19 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 104,71 g |
– cukry | 70,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
500 g 500 g kysaného červeného zelí | Zelí červené kvašené | 500 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého křenu | Křen čerstvý | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
pepř (podle chuti) | Pepř černý |