Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovarové koleno s pikantním zelným salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 593 kJ /
620 kcal
Bílkoviny11,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,04 g
Tuky12,99 g
– nasycené1,37 g
– nenasycené10,88 g
–– mononenasycené7,12 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,94 g
Vláknina24,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,19 g
Sůl10,10 g
Sacharidy104,71 g
– cukry70,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
500 g 500 g kysaného červeného zelí Zelí červené kvašené 500 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvého křenu Křen čerstvý 30 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 jarní cibulka (bílá část) Cibulka jarní čerstvá
cukr (podle chuti) Cukr bílý
sůl (podle chuti) Sůl mořská
pepř (podle chuti) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.