Nutriční hodnoty (Bavorský wurstový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 971 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 99,17 g |
– nasycené | 36,05 g |
– nenasycené | 60,87 g |
–– mononenasycené | 38,75 g |
–– polynenasycené | 22,12 g |
––– omega 3 | 3,66 g |
Vláknina | 5,14 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 21,01 g |
– cukry | 11,33 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
okurkový lák (naředěný vodou) | Nálev z okurek | |
200 g 200 g měkké uzeniny (nejlépe lyonský salám) | Párek vepřový | 200 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá |