Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorský wurstový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 971 kJ /
1 188 kcal
Bílkoviny51,47 g
– z toho živočišné bílkoviny50,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky99,17 g
– nasycené36,05 g
– nenasycené60,87 g
–– mononenasycené38,75 g
–– polynenasycené22,12 g
––– omega 33,66 g
Vláknina5,14 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,50 g
Sacharidy21,01 g
– cukry11,33 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
okurkový lák (naředěný vodou) Nálev z okurek
200 g 200 g měkké uzeniny (nejlépe lyonský salám) Párek vepřový 200 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 velká červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
10 10 ředkviček Ředkvička čerstvá
kyselé okurky Okurka polní zavařená
nasekaná petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.