Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s marcipánem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 528 kJ /
2 516 kcal
Bílkoviny36,73 g
– z toho živočišné bílkoviny4,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,35 g
Tuky136,21 g
– nasycené59,62 g
– nenasycené72,68 g
–– mononenasycené48,95 g
–– polynenasycené23,73 g
––– omega 30,60 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy272,10 g
– cukry162,50 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g dobře vychlazeného másla Máslo kravské 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce hodně ledové vody Voda 18 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
100 g 100 g marcipánu Marcipán 100 g
3 lžíce 3 lžíce mandlových lupínků Mandle loupané 45 g
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
2 lžíce 2 lžíce meruňkového džemu Džem meruňkový 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.