Nutriční hodnoty (Okurky a zelenina nakládané po vietnamsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 242 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 0,49 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 125,90 g |
– cukry | 106,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks salátové okurky hadovky | Okurka salátová čerstvá | 250 g |
120 ml 120 ml rýžového octa | Ocet lihový | 120 ml |
220 ml 220 ml horké vody | Voda | 220 ml |
6 6 rovných lžic krystalového cukru | Cukr bílý | |
2 2 kávové lžičky soli | Sůl mořská | |
1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 okurky hadovky | Okurka salátová čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
10 ks 10 ks šalotky | Šalotka čerstvá | |
4 4 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
4 ks 4 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
250 ml 250 ml kvasného lihového octa | Ocet lihový | 250 ml |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
1 1 polévková lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | |
1 1 polévková lžíce soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |