Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurky a zelenina nakládané po vietnamsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 242 kJ /
536 kcal
Bílkoviny4,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky0,49 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy125,90 g
– cukry106,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks salátové okurky hadovky Okurka salátová čerstvá 250 g
120 ml 120 ml rýžového octa Ocet lihový 120 ml
220 ml 220 ml horké vody Voda 220 ml
6 6 rovných lžic krystalového cukru Cukr bílý
2 2 kávové lžičky soli Sůl mořská
1/4 1/4 květáku Květák čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 okurky hadovky Okurka salátová čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
10 ks 10 ks šalotky Šalotka čerstvá
4 4 chilli papričky Chilli paprička čerstvá
4 ks 4 ks jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
250 ml 250 ml kvasného lihového octa Ocet lihový 250 ml
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
1 1 polévková lžíce rybí omáčky Rybí omáčka
1 1 polévková lžíce soli Sůl mořská
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.