Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 002 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,49 g |
Tuky | 34,43 g |
– nasycené | 5,22 g |
– nenasycené | 28,89 g |
–– mononenasycené | 23,74 g |
–– polynenasycené | 5,14 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 35,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 123,22 g |
– cukry | 119,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
1/2 1/2 cibule (nemusí být) | Cibule čerstvá | 35 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička medu (nebo podle chuti moučkový cukr) | Med nepasterovaný | 18 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa (podle chuti) | Ocet jablečný | 15 ml |
1 1 lahůdková cibulka (na dozdobení) | Cibulka jarní čerstvá |