Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 002 kJ /
957 kcal
Bílkoviny21,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,49 g
Tuky34,43 g
– nasycené5,22 g
– nenasycené28,89 g
–– mononenasycené23,74 g
–– polynenasycené5,14 g
––– omega 30,03 g
Vláknina35,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 483 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy123,22 g
– cukry119,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí Zelí červené čerstvé 1500 g
1/2 1/2 cibule (nemusí být) Cibule čerstvá 35 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžička 1 lžička medu (nebo podle chuti moučkový cukr) Med nepasterovaný 18 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa (podle chuti) Ocet jablečný 15 ml
1 1 lahůdková cibulka (na dozdobení) Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.