Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnné špaldové bagetky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 368 kJ /
1 283 kcal
Bílkoviny30,50 g
– z toho živočišné bílkoviny1,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,80 g
Tuky20,10 g
– nasycené3,16 g
– nenasycené13,74 g
–– mononenasycené8,99 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 30,31 g
Vláknina43,05 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy223,48 g
– cukry11,65 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
120 ml 120 ml vody Voda 120 ml
½ l žičky žičky cukru Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
270 g 270 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 270 g
15 g 15 g čirokové mouky (nebo jiné mouky) Mouka čiroková 15 g
½ l žičky žičky soli Sůl mořská
12 g 12 g mletého lněného semínky
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.