Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červeno-bílý salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie312 kJ /
75 kcal
Bílkoviny2,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,06 g
Tuky0,41 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,80 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 soudková rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 červená cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí Fazole bílé
1 lžíce 1 lžíce červeného octa Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.