Nutriční hodnoty (Červeno-bílý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 312 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,41 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 červená cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
1 lžíce 1 lžíce červeného octa | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |