Nutriční hodnoty (Yü La'C - čínská nakládaná ryba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 076 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 9,75 g |
– nasycené | 2,21 g |
– nenasycené | 4,85 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 484 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 5,19 g |
Sacharidy | 33,55 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g filetu z tresky tmavé (vybrat kostičky!) | Treska filet | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce bramborového škrobu | Bramborový škrob | 22.5 g |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 15 ml |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 velká červená paprika nebo kapie | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky škrobu + 250ml vody + 1 lžíce ústřicové omáčky + 2 lžíce sójové omáčky | Ústřicová omáčka | |
olej na smažení (klidně stačí řepkový) | Olej řepkový | |
jasmínová rýže jako příloha | Rýže jasmínová natural |