Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nedělní škvarkové pagáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 449 kJ /
4 648 kcal
Bílkoviny108,51 g
– z toho živočišné bílkoviny46,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,15 g
Tuky293,95 g
– nasycené101,47 g
– nenasycené173,67 g
–– mononenasycené133,59 g
–– polynenasycené40,08 g
––– omega 36,36 g
Vláknina18,15 g
Cholesterol 679 mg
Sodík 10,63 g
Sůl26,37 g
Sacharidy383,14 g
– cukry40,60 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g mleté škvarky Škvarky 250 g
50 g 50 g olej Olej řepkový 50 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
3 KL 3 KL soli Sůl mořská 24 g
1/2 KL 1/2 KL pepř (lze vynechat, podle chuti) Pepř černý 2.5 g
200 ml 200 ml zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
30 g 30 g čerstvé droždí Droždí pekařské lisované 30 g
100 ml 100 ml mléko Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1/2 KL 1/2 KL cukru (na oživení droždí) Cukr bílý 2.5 g
na potření 1 necelé vejce Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.