Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s hermelínem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 991 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 109,21 g |
– nasycené | 42,54 g |
– nenasycené | 49,41 g |
–– mononenasycené | 33,54 g |
–– polynenasycené | 15,87 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 1,74 g |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 28,25 g |
– cukry | 22,93 g |
––– laktóza | 8,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec uvařených na tvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
1 1 sladké oloupané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 jarní cibulky bílá část, nebo šalotky | Cibulka jarní čerstvá | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |