Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s hermelínem a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 991 kJ /
1 432 kcal
Bílkoviny82,06 g
– z toho živočišné bílkoviny81,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky109,21 g
– nasycené42,54 g
– nenasycené49,41 g
–– mononenasycené33,54 g
–– polynenasycené15,87 g
––– omega 30,83 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 1,99 g
Sůl4,91 g
Sacharidy28,25 g
– cukry22,93 g
––– laktóza8,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec uvařených na tvrdo Vejce slepičí 420 g
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
1 1 sladké oloupané jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 jarní cibulky bílá část, nebo šalotky Cibulka jarní čerstvá
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy Majonéza 22.5 g
lžička lžička hořčice Hořčice plnotučná
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.