Nutriční hodnoty (Šťavnaté müsli (švestky, rozinky, jablka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 47
Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 7,50 g |
– nenasycené | 22,00 g |
–– mononenasycené | 15,00 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 1200 g -(množství směsi odhadem; vhodná směs např: větší díl sušených jablek, trochu sušených nakrájených švestek, 1-2 hrsti nakrájených rozinek, 1-2 hrsti nakrájených brusinek, větší díl ovesných vloček odhadem asi polovina směsi) | Vločky ovesné | |
773 g 773 g glukózový sirup velmi hustý (musí téct velmi pomalu nebo vůbec), tvoří asi polovinu celkové hmoty v müsli | Sirup glukózový | |
cukr vyrobíme z 1 kg balení cukr krystal, vody a trocha kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
40 - 60 g 40 - 60 g rostlinného palmového tuku (použil jsem 60), tvoří asi jednu dvacetinu množství směsi | Margarín | 50 g |