Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnaté müsli (švestky, rozinky, jablka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 47

Energie1 130 kJ /
270 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,00 g
– nasycené7,50 g
– nenasycené22,00 g
–– mononenasycené15,00 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 1200 g -(množství směsi odhadem; vhodná směs např: větší díl sušených jablek, trochu sušených nakrájených švestek, 1-2 hrsti nakrájených rozinek, 1-2 hrsti nakrájených brusinek, větší díl ovesných vloček odhadem asi polovina směsi) Vločky ovesné
773 g 773 g glukózový sirup velmi hustý (musí téct velmi pomalu nebo vůbec), tvoří asi polovinu celkové hmoty v müsli Sirup glukózový
cukr vyrobíme z 1 kg balení cukr krystal, vody a trocha kyseliny citrónové E330 - Kyselina citronová
40 - 60 g 40 - 60 g rostlinného palmového tuku (použil jsem 60), tvoří asi jednu dvacetinu množství směsi Margarín 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.