Nutriční hodnoty (Pstruží závitky na rozmarýnové větvičce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 456 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 68,78 g |
– nasycené | 21,02 g |
– nenasycené | 38,00 g |
–– mononenasycené | 19,51 g |
–– polynenasycené | 18,49 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 312 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 2,94 g |
– cukry | 0,20 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 filety 3 filety ze pstruha - vykostěné | Pstruh | 600 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
1 lžička 1 lžička sušená hořčice Colman‘s | Hořčice žlutá semena | |
2 2 holé větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
citronový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |