Nutriční hodnoty (Věrky salát z bílého zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 524 kJ / 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,55 g |
Tuky | 29,64 g |
– nasycené | 4,22 g |
– nenasycené | 22,86 g |
–– mononenasycené | 7,48 g |
–– polynenasycené | 15,38 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 60,95 g |
– cukry | 44,40 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
100 g 100 g nakládané červené řepy | Červená řepa sterilovaná | 100 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |