Nutriční hodnoty (Pečené debrecínské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 130 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,52 g |
Tuky | 41,39 g |
– nasycené | 24,24 g |
– nenasycené | 16,60 g |
–– mononenasycené | 6,27 g |
–– polynenasycené | 10,34 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 104,15 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
5 nožiček 5 nožiček debrecínských párků | Párek vepřový | 200 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
5 stroužku 5 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 červená paprika aby byl pekáček barevný | Paprika červená čerstvá | 150 g |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
koření na americké brambory | Grilovací koření | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce octu | Ocet lihový | 45 ml |