Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí rybí salát ze sleďů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 279 kJ /
545 kcal
Bílkoviny6,80 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky46,52 g
– nasycené17,37 g
– nenasycené25,73 g
–– mononenasycené11,42 g
–– polynenasycené14,31 g
––– omega 30,54 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 111 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy22,75 g
– cukry21,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sklenice 1 sklenice sleďů (nebo zavináčů)
2-3 2-3 šalotky Šalotka čerstvá
1 1 menší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce majonézy (nebo tatarské omáčky) Majonéza 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.