Nutriční hodnoty (Domácí rybí salát ze sleďů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 279 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 46,52 g |
– nasycené | 17,37 g |
– nenasycené | 25,73 g |
–– mononenasycené | 11,42 g |
–– polynenasycené | 14,31 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 22,75 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenice 1 sklenice sleďů (nebo zavináčů) | ||
2-3 2-3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce majonézy (nebo tatarské omáčky) | Majonéza | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá |