Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety bez kosti na paprikách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 307 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,41 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hrubá sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
uzená sypká paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sušený medvědí česnek | Česnek medvědí sušený | |
vývar z kostí | Vývar masový |