Nutriční hodnoty (Roštěná - ala Stroganov)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 805 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
Tuky | 43,90 g |
– nasycené | 24,03 g |
– nenasycené | 16,36 g |
–– mononenasycené | 15,13 g |
–– polynenasycené | 1,22 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 37,00 g |
– cukry | 22,40 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 500 g |
200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
máslo | Máslo kravské | |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
2 -3 2 -3 kyselé okurky ( může být i směs na bramborový salát) | Okurka polní zavařená | |
řepkový olej | Olej řepkový | |
škrob nebo hladká mouka | Bramborový škrob | |
drcený černý pepř | Pepř černý | |
drcený zelený pepř | Pepř zelený | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar | Vývar masový |