Nutriční hodnoty (Marinovaná hlíva ústřičná se zeleným pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 590 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 95,08 g |
– nasycené | 13,04 g |
– nenasycené | 82,04 g |
–– mononenasycené | 71,00 g |
–– polynenasycené | 11,04 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 54,00 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší trs hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
hrubá mořská sůl na naložení | Sůl mořská | |
15 g 15 g naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 15 g |
cca 400 ml 400 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 400 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 snítky 4 snítky tymiánu nebo sušený tymián | Tymián sušený |