Nutriční hodnoty (Jehněčí pekáč s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 030 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
Tuky | 0,59 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 14,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,20 g |
– cukry | 10,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky jehněčího masa | Jehněčí kýta | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 větvičky 2 větvičky saturejky | Saturejka sušená | |
2 větvičky 2 větvičky tymiánu, | ||
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |