Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečené červené řepy s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 194 kJ /
763 kcal
Bílkoviny17,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,18 g
Tuky24,18 g
– nasycené3,46 g
– nenasycené20,12 g
–– mononenasycené16,18 g
–– polynenasycené3,94 g
––– omega 30,02 g
Vláknina23,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy108,74 g
– cukry82,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 bulvy 2 bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá 1200 g
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce balsamikového octu Ocet balsamikový bílý 40 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
pár lístků lístků čerstvého tymiánu (nebo 1/2 lžičky sušeného) Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
lupínky mandlí Mandle neloupané
čerstvý kopr na ozdobu Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.