Nutriční hodnoty (Salát z pečené červené řepy s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 194 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
Tuky | 24,18 g |
– nasycené | 3,46 g |
– nenasycené | 20,12 g |
–– mononenasycené | 16,18 g |
–– polynenasycené | 3,94 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 23,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 108,74 g |
– cukry | 82,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 bulvy 2 bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1200 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce balsamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
pár lístků lístků čerstvého tymiánu (nebo 1/2 lžičky sušeného) | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
lupínky mandlí | Mandle neloupané | |
čerstvý kopr na ozdobu | Kopr nať čerstvý |