Nutriční hodnoty (Dort s jahodovým želé, krémem z mascarpone a poleva mirror)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 229 kJ / 6 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 408,14 g |
– nasycené | 243,56 g |
– nenasycené | 146,52 g |
–– mononenasycené | 126,68 g |
–– polynenasycené | 19,83 g |
––– omega 3 | 3,56 g |
Vláknina | 5,71 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 527,92 g |
– cukry | 437,32 g |
––– laktóza | 47,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
90 g 90 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 90 g |
200 g 200 g ovocného pyré | ||
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
10 g 10 g škrobu | Bramborový škrob | 10 g |
10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 ml 200 ml šlehačky 33- 35% | Šlehačka 35% | 200 ml |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
60 g 60 g žloutků | Vaječný žloutek | 60 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
50 g 50 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 50 g |
15 g 15 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
50 g 50 g vody | Voda | 50 ml |
70 g 70 g salko | Mléko kondenzované slazené | 70 ml |
100 g 100 g glukózy | ||
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |