Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s jahodovým želé, krémem z mascarpone a poleva mirror)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 229 kJ /
6 269 kcal
Bílkoviny118,17 g
– z toho živočišné bílkoviny102,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,43 g
Tuky408,14 g
– nasycené243,56 g
– nenasycené146,52 g
–– mononenasycené126,68 g
–– polynenasycené19,83 g
––– omega 33,56 g
Vláknina5,71 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 1,09 g
Sůl1,90 g
Sacharidy527,92 g
– cukry437,32 g
––– laktóza47,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
90 g 90 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
200 g 200 g ovocného pyré
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
10 g 10 g škrobu Bramborový škrob 10 g
10 g 10 g želatiny Želatina vepřová 10 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 ml 200 ml šlehačky 33- 35% Šlehačka 35% 200 ml
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
60 g 60 g žloutků Vaječný žloutek 60 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
50 g 50 g másla pokojové teploty Máslo kravské 50 g
15 g 15 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
10 g 10 g želatiny Želatina vepřová 10 g
50 g 50 g vody Voda 50 ml
70 g 70 g salko Mléko kondenzované slazené 70 ml
100 g 100 g glukózy
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 100 g
10 g 10 g želatiny Želatina vepřová 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.