Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát s naloženou sterilovanou zeleninou a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,95 g |
Tuky | 1,82 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 0,80 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 224,00 g |
– cukry | 31,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
1 1 Moravanka (naložená steril. zelenina i s cibulkou) | Zelenina směs sterilovaná | |
2-3 2-3 menší rajčátka | Rajče červené čerstvé | 150 g |
pár lžiček lžiček dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka hladkolistá | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej na zakápnutí | Olej olivový | |
1 1 malé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |