Nutriční hodnoty (Rybí závitky s jemnou holandskou omáčkou s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 745 kJ / 1 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 152,74 g |
– nasycené | 86,38 g |
– nenasycené | 56,91 g |
–– mononenasycené | 50,04 g |
–– polynenasycené | 6,88 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 28,43 g |
– cukry | 6,47 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 - 6 4 - 6 filetů z tresky nebo z jiné rybky | Treska filet | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvý tymián, maggi bylinka + kousek červené naložené papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
máslo a olej na pánev | Máslo kravské | |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
3 PL 3 PL bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
1,5 ČL 1,5 ČL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1,5 ČL 1,5 ČL kaparů | Kapary | |
libeček nebo petrželka | Libeček čerstvý | |
pár kapek kapek worcesteru | Worcestrová omáčka | |
1 1 nasekaná nebo nastrouhaná kyselá okurka v nálevu s koprem | ||
bílý pepř | Pepř bílý |