Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí závitky s jemnou holandskou omáčkou s kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 745 kJ /
1 612 kcal
Bílkoviny19,43 g
– z toho živočišné bílkoviny15,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,66 g
Tuky152,74 g
– nasycené86,38 g
– nenasycené56,91 g
–– mononenasycené50,04 g
–– polynenasycené6,88 g
––– omega 30,76 g
Vláknina8,88 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 429 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy28,43 g
– cukry6,47 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 - 6 4 - 6 filetů z tresky nebo z jiné rybky Treska filet
hrubá mořská sůl Sůl mořská
čerstvý tymián, maggi bylinka + kousek červené naložené papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
máslo a olej na pánev Máslo kravské
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
3 PL 3 PL bílého vína Víno bílé suché 45 ml
1,5 ČL 1,5 ČL dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1,5 ČL 1,5 ČL kaparů Kapary
libeček nebo petrželka Libeček čerstvý
pár kapek kapek worcesteru Worcestrová omáčka
1 1 nasekaná nebo nastrouhaná kyselá okurka v nálevu s koprem
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.